ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

09.08.2019

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 138
Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки  несільськогосподарського призначення ТОВ «КАХЕЛИНА»

Про надання дозволу на проведення експертної 
грошової оцінки земельної ділянки 
несільськогосподарського призначення
ТОВ «КАХЕЛИНА»
 
 
                 Розглянувши заяву ТОВ «КАХЕЛИНА» про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення, керуючись Конституцією України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 128 Земельного Кодексу України, беручи до уваги витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права, номер запису про інше речове право: 32713575 від 02.08.2019 року, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада
ВИРІШИЛА :
             1. Дати дозвіл ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КАХЕЛИНА» на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,3942 га (кадастровий номер 2610400000:23:004:0011), яка знаходиться  на вул. С. Бандери, 57, для обслуговування виробничих приміщень (код КВЦПЗ: 11.02 Для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості).
             2. Доручити міському голові укласти договір на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення за рахунок авансового платежу сплаченого ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КАХЕЛИНА».
            3. Землекористувачу:
             3.1. за наявності сервітутів, передбачених ст. 99 Земельного кодексу України укласти договір сервітутного користування;            
             3.2. забезпечити постійний доступ до існуючих на ділянках інженерних мереж для їх ремонту і обслуговування, дотримуватись правил використання земель в охоронній зоні мережі, не чинити перешкод при будівництві нових.
             4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології та посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
  
Міський голова    Ігор Матвійчук