ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

19.08.2019

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 147
Про затвердження загальної чисельності апарату сільських рад та їх виконавчих органів

Про затвердження загальної
чисельності апарату сільських рад
та їх виконавчих органів
 
 
Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про добровільне об’єднання територіальних громад», рішень Калуської міської ради від 25.07.2019 №2432 «Про добровільне приєднання Кропивницької сільської  територіальної громади до Калуської міської територіальної громади», №2433 «Про добровільне приєднання Мостищенської сільської територіальної громади до Калуської міської територіальної громади», рішення Кропивницької сільської ради від 02.08.2019 №7-24/333 «Про добровільне приєднання Кропивницької сільської  територіальної громади до Калуської міської територіальної громади», рішення Мостищенської сільської ради від 07.08.2019 №373-31/2019 «Про добровільне приєднання Мостищенської сільської територіальної громади до Калуської міської територіальної громади Івано-Франківської області», з метою належної організації роботи Кропивницької та Мостищенської сільських рад Калуської міської територіальної громади, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
  1. Затвердити загальну чисельність апарату Кропивницької сільської ради та її виконавчих органів в кількості 2 штатних одиниці.
  2. Затвердити загальну чисельність апарату Мостищенської сільської ради та її виконавчих органів в кількості 2 штатних одиниці.
  3. Відділу кадрової роботи і нагород виконавчого комітету міської ради розробити штатні розписи сільських рад та подати їх на затвердження міському голові.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на міського голову Ігоря Матвійчука.
 
 
Міський голова                                                                                   Ігор Матвійчук