ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

19.08.2019

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 152
Про внесення змін в рішення, затвердження технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для гаражного будівництва гр. Росоловській Є.В.


Про внесення змін в рішення,                      
затвердження технічної документацій      
із землеустрою щодо встановлення
(відновлення) меж земельної ділянки
в натурі (на місцевості) у власність
для гаражного будівництва
гр. Росоловській Є.В.
 
         Розглянувши заяви громадянки Росоловської Єфросинії Володимирівни та технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для гаражного будівництва, керуючись ст.26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.12, 40, 81, 116, 118, 121, 123 Земельного Кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, а також постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада
 
ВИРІШИЛА :
 
         1. В пункт 7 додатку 1 до рішення Калуської міської ради від 25.07.2019 року № 2476 (п’ятдесят восьма сесія сьомого демократичного скликання) "Про  надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для гаражного будівництва громадянам в оренду та у власність" стосовно громадянки Росоловської Єфросинії Володимирівни, а саме: замість слів "вул. Литвина, гараж 4 А, №4" читати " вул. Литвина, гараж 4 А, №2".
2. Затвердити громадянці Росоловській Єфросинії Володимирівні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для гаражного будівництва, площею 0,0025га, на вул. Литвина, 4 А, №2.
 
          3. Передати у власність безоплатно громадянці Росоловській Єфросинії Володимирівні земельну ділянку (кадастровий номер: 2610400000:08:002:0127) (код цільового призначення 02.05; категорія земель: землі житлової та громадської забудови), що розташована на вул. Литвина, 4 А, №2, площею 0,0025га для гаражного будівництва.
4. Власнику земельної ділянки:
   4.1. За наявності сервітутів, передбачених ст. 99 Земельного кодексу України укласти договори сервітутного користування;
   4.2. Забезпечити постійний доступ до iснуючих на дiлянці iнженеpних меpеж для їх pемонту i обслуговування, дотpимуватись пpавил викоpистання земель в охоpоннiй зонi меpеж i не чинити пеpешкод пpи будiвництвi нових.
         5. Контроль за виконанням рішення покласти на посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.  
 
 
Міський голова                                                                   Ігор Матвійчук