ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

24.09.2019

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 163
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки на яку поширюється право сервітуту ТОВ «КАЛУШТОРГСЕРВІС»


Про затвердження технічної документації  
із землеустрою щодо встановлення меж 
частини земельної ділянки на яку поширюється
право сервітуту ТОВ «КАЛУШТОРГСЕРВІС»
                 
 
            Розглянувши заяву ТОВ «КАЛУШТОРГСЕРВІС» про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки на яку поширюється право сервітуту, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст. ст. 12, 92, 98, 99, 100, 101, 122, 123 Земельного Кодексу України, ст. 25, 55¹ Закону України «Про землеустрій», ст. 413 Цивільного кодексу України, беручи до уваги рішення Калуської міської ради від 29.08.2019 № 2536, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська pада 
ВИРІШИЛА:   
             1.  Затвердити ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КАЛУШТОРГСЕРВІС» технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки на яку поширюється право сервітуту площею 0,1259 га (0,1259 га – 05.02. прибережна захисна смуга вздовж річок), яка знаходиться на вул. Дзвонарська, для влаштування торгової площадки, код КВЦПЗ 03.07. Для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
            2. Укласти з ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КАЛУШТОРГСЕРВІС» договір сервітуту земельної ділянки площею 0,1259 га на наступних умовах:
           - термін дії договору до 17.09.2020 року;
           - плата за сервітутне користування сплачується у розмірі, що дорівнює орендній платі за дану категорію земель.
           3. Зобов’язати ТОВ «КАЛУШТОРГСЕРВІС» після укладення договору сервітуту провести його державну реєстрацію.
          4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології та посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
 
Міський голова                                                                                         Ігор Матвійчук