ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

02.10.2019

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 176
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ОСББ «ПАВЛИКА 19А»


Про надання дозволу на виготовлення  
технічної документації із землеустрою
щодо встановлення (відновлення) меж
земельної ділянки в натурі (на місцевості)
ОСББ «ПАВЛИКА 19А»
 
 
 
               Розглянувши заяву ОБ’ЄДНАННЯ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «ПЧІЛКИ, 61» про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у постійне користування, керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 42, 92, 116, 123 Земельного Кодексу України, Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
 ВИРІШИЛА:
            1. Дати дозвіл ОБ’ЄДНАННЮ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «ПЧІЛКИ, 61» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у постійне користування площею 0,3021 га (кадастровий номер: 2610400000:11:003:0005), яка знаходиться на вул. Павлика, 19А, для обслуговування багатоквартирного житлового
          2. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.
          3.Зобов’язати ОБ’ЄДНАННЯ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «ПАВЛИКА 19А» подати на розгляд і затвердження міською радою технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у постійне користування.
           4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології та посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
        
Міський голова                                                                            Ігор Матвійчук