ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

18.10.2019

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 206
Про відмову у наданні дозволу на  розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) гр. Левицькому Р.О.

Про відмову у наданні дозволу на                    
розроблення  проекту землеустрою                
щодо відведення земельної ділянки
для будівництва та обслуговування
житлового будинку, господарських
будівель та споруд (присадибна ділянка)
гр. Левицькому Р.О.
 
 
         Розглянувши заяву громадянина Левицького Романа Олеговича, керуючись ст.26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.12, п.7 ст.118, 123 Земельного Кодексу України, враховуючи лист від 09.10.2019р. №02-03/71 начальника відділу у справах архітектури та містобудівного кадастру, а також рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, а також постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада
ВИРІШИЛА :
        
           1. Відмовити громадянину Левицькому Роману Олеговичу у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в районі вул. Срібняка площею 0,0710 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) у зв̛ язку із невідповідністю місця розташування об’єкта вимогам містобудівної документації (п.7 ст.118 Земельного кодексу України), оскільки згідно з Генеральним планом м.Калуша територія, на якій розміщена  вищезазначена земельна ділянка, визначена як землі загально-міського спортивного комплексу.
         2. Контроль за виконанням рішення покласти на посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.  
 
 
Міський голова                                                                   Ігор Матвійчук