ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

29.10.2019

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 228
Про припинення договору оренди землі, затвердження  технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) підприємцю Слівінському В. В.


Про припинення договору оренди землі,                                                
затвердження  технічної документації  із землеустрою                                        
щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки
в натурі (на місцевості) підприємцю Слівінському В. В.
                 
            Розглянувши заяву підприємця Слівінського Василя Володимировича про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 93, 79¹, 120, 123, 124, 126, 141 Земельного Кодексу України, беручи до уваги витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку, номер витягу НВ-2608414992019 від 09.10.2019 року, витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, номер запису про право власності: 27801675 від 06.09.2018 року, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська pада 
ВИРІШИЛА:
              1. Припинити (за взаємною згодою сторін) договір оренди землі номер запису про інше речове право:25730088 від 11.04.2018 року укладений між Калуською міською радою та громадянином Передерком Богданом Миколайовичем на земельну ділянку площею 0,1860 га яка знаходиться на вул. Вітовського, 52а, для обслуговування майстерні по виготовленню надгробних пям’ятників, у зв’язку із набуттям іншою особою права власності на нежитлову будівлю, яка розташована на даній земельній ділянці.
             2. Затвердити підприємцю Слівінському Василю Володимировичу технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), на Вітовського, 52а, для обслуговування виробничої будівлі.
             3. Надати в оренду терміном на 5 (п’ять) підприємцю Слівінському Василю Володимировичу земельну ділянку площею 0,1860 га (кадастровий номер 2610400000:29:006:0010), на вул. Сівецька, 81а, для обслуговування виробничої будівлі (код КВЦПЗ: 11.02 Для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості).
             4.Зобов’язати підприємця Слівінського Василя Володимировича в місячний термін укласти договір оренди землі та подати його на державну реєстрацію.
             5. Землекористувачу:
             5.1. за наявності сервітутів, передбачених ст. 99 Земельного кодексу України укласти договори сервітутного користування;            
             5.2. забезпечити постійний доступ до існуючих на ділянках інженерних мереж для їх ремонту і обслуговування, дотримуватись правил використання земель в охоронній зоні мережі, не чинити перешкод при будівництві нових.
             6. Встановити, що орендна плата нараховується з моменту прийняття даного рішення.
             7. Внести зміни в земельно-кадастрові документи та Державний реєстр речових прав на нерухоме майно.
             8. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології та посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
 
Міський голова                                                                                                            Ігор Матвійчук