ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

08.11.2019

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 236
Про припинення договору оренди землі з підприємцем Данилюком В. В.

Про припинення договору оренди землі                       
з підприємцем Данилюком В. В.                           
 
            У зв’язку із необхідністю виготовлення проекту землеустрою щодо відведення ОСББ прибудинкової території для обслуговування багатоквартирного житлового будинку, керуючись п. 34 ст. 26 Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.12, 141 Земельного Кодексу України та ст. 31, 33 Закону України «Про оренду землі», беручи до уваги Інформацію з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборони відчуження об’єктів нерухомого майна щодо об’єкта нерухомого майна, враховуючи  рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, та постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада
ВИРІШИЛА :
           1. Вважати припиненим договір оренди землі номер запису про інше речове право: 2723924 від 19.09.2013 року, укладений між Калуською міською радою та підприємцем Данилюком Віктором Володимировичем на земельну ділянку площею 0,0045 га, кадастровий номер: 2610400000:10:002:0005, яка знаходиться на пр. Л. Українки, 15а для обслуговування аптечного кіоску, у зв’язку із закінченням терміну на який його було укладено.
            2. Доручити земельному відділу Калуської міської ради направити підприємцю Данилюку Віктору Володимировичу лист-повідомлення про  прийняте орендодавцем рішення.
            3. Внести зміни в земельно-кадастрові документи та Державний реєстр речових прав на нерухоме майно.
            4. Рекомендувати власнику нежитлового приміщення в багатоквартирному житловому будинку розробити та подати на затвердження міській раді проект визначення земельної частки прибудинкової території для оплати земельного податку.
            5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології та посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
 
Міський голова                                                                                 Ігор Матвійчук