ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

13.11.2019

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 245
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання оренду для ведення городництва громадянину Смольському Я.Г.


РІШЕННЯ
Про затвердження технічної документації  
із землеустрою щодо встановлення 
(відновлення) меж земельної ділянки
в натурі (на місцевості) та надання
оренду для ведення городництва
громадянину Смольському Я.Г.
 
         Розглянувши заяву громадянина Смольського Ярослава Григоровича та технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду для ведення городництва, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 36, 81, 116, 118, 121 Земельного Кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, та постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська pада
 
ВИРІШИЛА:
         1. Затвердити громадянину Смольському Ярославу Григоровичу технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду для ведення городництва, площею 0,0724 га в районі вулиці Київська, 144.  
2. Надати в оренду терміном на 7 (сім) років громадянину Смольському Ярославу Григоровичу земельну дiлянку (кадастровий номер 2610400000:41:007:0030) (код цільового  призначення 01.07; категорія земель: землі сільськогосподарського призначення) в районі вулиці Київська, 144, площею 0,0724 га, для ведення городництва.
         3. Користувачу земельної ділянки:
   3.1. За наявності сервітутів, передбачених ст. 99 Земельного кодексу України укласти договори сервітутного користування;
 
   3.2. Забезпечити постійний доступ до iснуючих на дiлянці iнженеpних меpеж для їх pемонту i обслуговування, дотpимуватись пpавил викоpистання земель в охоpоннiй зонi меpеж i не чинити пеpешкод пpи будiвництвi нових.
         4. Зобов’язати громадянина Смольського Ярослава Григоровича в місячний термін укласти договір оренди земельної ділянки та подати його на державну реєстрацію.
         5. Після реєстрації договору оренди земельної ділянки внести зміни в земельно-кадастрові документи.
         6. Контроль за виконанням рішення покласти на посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
 
 
Міський голова                                                                   Ігор Матвійчук