ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

17.12.2019

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 331
Про надання згоди на звернення до господарського суду із заявою про відкриття провадження у справі про банкрутство КП «ЖЕО №1»

Про надання згоди на звернення
до господарського суду із заявою
про відкриття провадження у справі
про банкрутство КП «ЖЕО №1»
 
 
 
 
Враховуючи рішення Калуської міської ради від 28.03.2019року № 2212 «Про припинення шляхом ліквідації КП «Житлово-ескплуатаційна організація №1», протокол від 18.11.2019 року засідання ліквідаційної комісії з питань ліквідації комунального підприємства «Житлово-ескплуатаційна організація № 1» , відповідно до ч.4 ст.34 Кодексу України з процедур банкрутства, керуючись п.30 ч.1 ст.26, ч.1 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати згоду комунальному підприємству «Житлово-ескплуатаційна організація №1» на звернення до господарського суду із заявою про відкриття провадження у справі про банкрутство КП «ЖЕО № 1».
2. Доручити ліквідатору комунального підприємства «Житлово-ескплуатаційна організація №1» Підлужному Т.Є. здійснити організаційно-правові дії, пов’язанні зі зверненням до господарського суду із заявою про порушення провадження у справі про банкрутство «Житлово-ескплуатаційна організація №1».
3. Внести зміни в рішення Калуської міської ради від 28.03.2019 року  № 2212 «Про припинення шляхом ліквідації КП «Житлово-ескплуатаційна організація №1» шляхом виключення з його редакції абзаци 8 та 9 пункту 6.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Руслану Вайду та комісію з питань  власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 
Міський голова                                                                                         Ігор Матвійчук