ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

08.01.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 339
Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки  несільськогосподарського призначення     громадянину Гуфчаку В. Р.


Про надання дозволу на проведення                                  (_________  сесія  сьомого
експертної грошової оцінки земельної ділянки             демократичного  скликання)
несільськогосподарського призначеня                                                        
громадянину Гуфчаку В. Р.
 
 
                 Розглянувши заяву громадянина Гуфчака Володимира Романовича про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення, керуючись Конституцією України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 128 Земельного Кодексу України, беручи до уваги інформацію з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об’єктів нерухомого майна щодо об’єкта нерухомого майна, номер запису про право власності: 22744624 від 04.10.2017 року, витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права, номер запису про інше речове право: 30623268 від 05.03.2019 року, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада
ВИРІШИЛА :
            1. Дати дозвіл громадянину Гуфчаку Володимиру Романовичу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,2789 га, (кадастровий номер: 2610400000:36:004:0060),  яка знаходиться на вул. Кульчицької, 29, для обслуговування станції технічного обслуговування автомобілів (код КВЦПЗ: 12.04 Для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства).
             2. Доручити міському голові укласти договір на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення за рахунок авансового платежу сплаченого громадянином Гуфчаком Володимиром Романовичем .
             3. Контроль за виконанням рішення покласти на посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
 

 Міський голова                                                                                  Ігор Матвійчук