ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

09.01.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 352
Про заміну сторони орендодавця в договорах оренди землі в межах населених пунктів


Про заміну сторони орендодавця в договорах
оренди землі в межах населених пунктів
 
 
                         В зв’язку із добровільним приєднанням до Калуської міської ради Кропивницької, Мостищенської, Вістівської, Сівко-Калуської та Студінської сільських рад керуючись Цивільним, Господарським Кодексами України, Законом України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», Законом України «Про оренду землі», ст. 12 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», беручи до уваги рішення Калуської міської ради від 25.07.2019 року № 2433 та №2432, від 29.08.2019 № 2488, від 28.11.2019 № 2686 та № 2687, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада
ВИРІШИЛА:
  1. Замінити сторону орендодавця в договорах оренди землі, укладених з  Кропивницькою, Мостищенською, Вістівською, Сівко-Калуською та Студінською сільськими радами на Калуську міську раду шляхом укладення додаткових угод до таких договорів оренди землі.
  2. Привести умови договорів оренди землі в яких замінюється орендодавець у відповідність до норм чинного законодавства та з урахуванням діючої нормативної грошової оцінки землі.
  3. Управлінню земельних відносин Калуської міської ради розробити на виконання п.1 та п. 2 цього рішення додаткові угоди до договорів оренди землі та направити їх на адресу орендарів.
  4. Доручити міському голові підписати додаткові угоди на виконання цього рішення.
  5. У разі зволікання орендарями в укладенні додаткових угод до договорів оренди землі, розроблених на виконання цього рішення, юридичному відділу Калуської міської ради провести претензійно позовну роботу з даного питання.
  6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології та посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
 
Міський голова                                                                                                   Ігор Матвійчук