ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

10.01.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 354
Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  (зміна цільового призначення) у власність гр. Савчаку А. І.

Про затвердження проекту землеустрою                                 (_________  сесія  сьомого
щодо відведення земельної ділянки                                       демократичного  скликання)
(зміна цільового призначення)
у власність гр. Савчаку А. І.
 
Розглянувши заяву громадянина Савчака Андрія Івановича та проект землеустрою відведення земельної ділянки , керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст. 12, 20, 22, 93, 124, 125, 186-1 Земельного Кодексу України, беручи до уваги рішення Калуської міської ради від 25.01.2018 № 1353 «Про затвердження проекту детального планування території щодо зміни цільового призначення земельної ділянки для реконструкції викупленої виробничої будівлі під офісне приміщення на вул. Вітовського, 7 у м. Калуші», висновок про розгляд проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки від 02.01.2019 №74/82-20, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, та постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада             
ВИРІШИЛА:
              1. Затвердити громадянину Савчаку Андрію Івановичу проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення ) для реконструкції викупленої виробничої будівлі під офісне приміщення (землі громадської забудови).
              2. Надати у власність  земельну ділянку площею 0,0469 га, (кадастровий номер: 2610400000:09:003:0058), яка знаходиться на вул. Вітовського, 7, реконструкції викупленої виробничої будівлі під офісне приміщення (землі громадської забудови) (код КВЦПЗ: 03.10 Для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури).
             3. Землевласнику:
              3.1. За наявності сервітутів, передбачених ст. 99 Земельного кодексу України укласти договір сервітутного користування;    
              3.2. Забезпечити постійний доступ до існуючих на ділянках інженерних мереж для їх ремонту і обслуговування, дотримуватись правил використання земель в охоронній зоні мережі, не чинити перешкод при будівництві нових.
              4.  Внести зміни в земельно-кадастрові документи та Державний реєстр речових прав на нерухоме майно .
              5. Контроль за виконанням рішення покласти на посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
 
Міський голова                                                                                   Ігор Матвійчук