ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

17.01.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 373
Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови у землі для розміщення та експлуатації  будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства громадянці Каліцун Х. В.

Про затвердження  проекту землеустрою                          (_________  сесія  сьомого
щодо відведення  земельної ділянки,                              демократичного  скликання)                  
цільове призначення якої змінюється із земель
для будівництва та обслуговування інших
будівель громадської забудови у землі
для розміщення та експлуатації  будівель
і споруд автомобільного транспорту та
дорожнього господарства громадянці Каліцун Х. В.
 
 
           Розглянувши заяву громадянки Каліцун Христини Вікторівни про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 20, 42, 123 Земельного Кодексу України, Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», беручи до уваги рішення Калуської міської ради від 28.11.2019 № 2736 «Про затвердження детального планування території для будівництва гаражів з офісними приміщеннями на вул. Долинській, 52 в м. Калуші, висновок про розгляд проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки від 28.12.2019 №11669/82-19 виданий ГУ Держгеокадастру у Закарпатській області, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська pада 
ВИРІШИЛА:
            1. Затвердити громадянці Каліцун Христині Вікторівні проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється із земель для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови у землі для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства на вул. Долинська, 52 в межах м. Калуш, Івано-Франківської області.
           2. Змінити цільове призначення земельної ділянки площею 0,2871 га, кадастровий номер: 2610400000:18:004:0004, яка знаходиться на вул.              Долинська, 52 із земель для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (код КВЦПЗ 03.15) у землі для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства (код КВЦПЗ 12.04) громадянці Каліцун Христині Вікторівні.
 
          3. Землекористувачу земельної ділянки:
          3.1. за наявності сервітутів, передбачених ст. 99 Земельного кодексу України укласти договори сервітутного користування;            
          3.2. забезпечити постійний доступ до існуючих на ділянках інженерних мереж для їх ремонту і обслуговування, дотримуватись правил використання земель в охоронній зоні мережі, не чинити перешкод при будівництві нових.
          4. Внести зміни в земельно-кадастрові документи та Державний реєстр речових прав на нерухоме майно .
           5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології та посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
 
 
 
Міський голова                                                                                   Ігор Матвійчук