ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

20.01.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 376
Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості у землі для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури у власність підприємцю Савчаку А. І.


Про затвердження  проекту землеустрою                             (_________  сесія  сьомого
щодо відведення  земельної ділянки,                                  демократичного  скликання)                  
цільове призначення якої змінюється із земель
для розміщення та експлуатації основних, підсобних
і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної,
машинобудівної та іншої промисловості у землі
для будівництва та обслуговування будівель ринкової
інфраструктури у власність підприємцю Савчаку А. І.
 
 
            Розглянувши заяву підприємця Савчака Андрія Івановича про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 20, 81, 116, 101, 123, 186-1 Земельного Кодексу України, Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», Законом України «Про землеустрій», беручи до уваги рішення Калуської міської ради від 25.01.2018 № 1353 «Про затвердження проекту детального планування території щодо зміни цільового призначення земельної ділянки для реконструкції викупленої виробничої будівлі під офісне приміщення на вул. Вітовського, 7 у м. Калуші, висновок про розгляд проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки від 02.01.2020 № 74/82-20 виданий ГУ Держгеокадастру у Харківській області, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська pада 
ВИРІШИЛА:
            1. Затвердити підприємцю Савчаку Андрію Івановичу проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється із земель для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної,машинобудівної та іншої промисловості у землі для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури у власність на вул. Вітовського, 7 в межах м. Калуша Івано-Франківської області.
            2. Змінити цільове призначення земельної ділянки площею 0,0469 га, кадастровий номер 2610400000:09:003:0058, яка знаходиться на вул. Вітовського, 7 із земель для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної,машинобудівної та іншої промисловості  (код КВЦПЗ 11.02)у землі для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (код КВЦПЗ 03.10) підприємцю Савчаку Андрію Івановичу.
 
 
 
 
             3. Землевласнику:
              3.1. За наявності сервітутів, передбачених ст. 99 Земельного кодексу України укласти договір сервітутного користування;    
             3.2. Забезпечити постійний доступ до існуючих на ділянках інженерних мереж для їх ремонту і обслуговування, дотримуватись правил використання земель в охоронній зоні мережі, не чинити перешкод при будівництві нових.
             4. Після переходу права власності на зазначену у рішенні земельну ділянку  зберігається дія всіх сервітутів  встановлених на неї.
             5. Внести зміни в земельно-кадастрові документи та Державний реєстр речових прав на нерухоме майно.
             6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію з питань власності, житлово-комунального господарства та екології та заступника міського голови у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
 
 
Міський голова                                                                                    Ігор Матвійчук