ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

10.02.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 438
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо визначення земельної частки прибудинкової території         громадянці Ципльонковій А. О.

Про затвердження технічної                                    (_________  сесія  сьомого
документації із землеустрою                                демократичного  скликання)
щодо визначення земельної
частки прибудинкової території        
громадянці Ципльонковій А. О.
 
 
         Розглянувши заяву громадянки Ципльонкової Антоніни Олександрівни щодо затвердження технічної документації із землеустрою щодо визначення земельної частки прибудинкової території, керуючись ст.12 Земельного кодексу України, ст.26 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська pада       
ВИРІШИЛА:
        1. Затвердити громадянці Ципльонковій Антоніні Олександрівні технічну документацію із землеустрою щодо визначення земельної частки прибудинкової території на вул. В. Стуса, 7, загальною площею 0,0086 га, для оподаткування нежитлового приміщення.
       2. Калуському управлінню ГУ ДПС в Івано-Франківській області проводити нарахування земельного податку відповідно до довідки про визначення земельної частки прибудинкової території та довідки про визначення грошової оцінки земельної ділянки.
           3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію з питань власності, житлово-комунального господарства та екології та заступника міського голови у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
 
Міський голова                                                                         Ігор Матвійчук