ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

13.03.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 491
Про розроблення технічної  документації з нормативної грошової оцінки земель населених пунктів села Вістова та села Бабин-Зарічний


Про розроблення технічної                                     (_________  сесія  сьомого
документації з нормативної грошової                демократичного  скликання)                  
оцінки земель населених пунктів
села Вістова та села Бабин-Зарічний
 
     Відповідно до «Порядку нормативної грошової оцінки земель населених пунктів» затвердженого наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 25.11.2016 № 489,  керуючись Земельним кодексом України, ст. 26, ч. 5 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про оцінку земель», Законом України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», беручи до уваги рішення Калуської міської ради від 25.07.2019 № 2432 «Про добровільне приєднання Вістівської сільської територіальної громади до Калуської міської об’єднаної територіальної громади», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська pада
ВИРІШИЛА:
           1. Дати дозвіл на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населених пунктів села Вістова та села Бабин-Зарічний.
           2.  Доручити Управлінню земельних відносин Калуської міської ради укласти договір з ліцензованою організацією, яка має право на проведення землеоціночних робіт, на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населених пунктів села Вістова та села Бабин-Зарічний за рахунок коштів передбачених Програмою фінансування робіт з проведення нормативної грошової оцінки земель населених пунктів, що входять до Калуської міської об’єднаної територіальної громади на 2020-2021 р. р.
            3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
 
 Міський голова                                                                        Ігор Матвійчук