ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

18.03.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 499
Про припинення договору   оренди землі, затвердження  технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання в оренду підприємцю Семаньківу В. Г.


Про припинення договору   оренди землі,                         (_________  сесія  сьомого
затвердження  технічної документації                              демократичного  скликання)
із землеустрою  щодо встановлення
(відновлення) меж земельної ділянки
в натурі (на місцевості) для надання в оренду
підприємцю Семаньківу В. Г.
                 
 
             Розглянувши заяву підприємця Семаньківа Віктора Григоровича про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 93, 79¹, 120, 123, 124, 126, 141 Земельного Кодексу України, беручи до уваги витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку, номер витягу НВ-2609970032020 від 13.03.2020 року, витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, номер запису про право власності: 35834935 від 06.03.2020 року, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська pада 
ВИРІШИЛА:
              1. Вважати припиненим договір оренди землі № 040429600176 від 27.07.2004 року укладений між Калуською міською радою та підприємцем Семаньківим Віктором Григоровичем  на земельну ділянку площею 0,0123 га, яка знаходиться  на пр. Л. Українки, для розміщення тимчасового торгового приміщення.
             2. Затвердити підприємцю Семаньківу Віктору Григоровичу технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), на пр. Л. Українки, 15з, для розміщення та обслуговування  магазину з зупинкою.
             3. Надати в оренду терміном на 5 (п’ять) років  підприємцю Семаньківу Віктору Григоровичу земельну ділянку площею 0,0123 га (кадастровий номер: 2610400000:10:002:0008), на пр. Л. Українки, 15з, для розміщення та обслуговування  магазину з зупинкою. (код КВЦПЗ: 03.15 Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови).
            4. Зобов’язати підприємця Семаньківа Віктора Григоровича  в місячний термін укласти договір оренди земельної ділянки та подати його на державну реєстрацію.
 
 
 
 
 
 
           5. Землекористувачу:
            5.1. за наявності сервітутів, передбачених ст. 99 Земельного кодексу України укласти договори сервітутного користування;            
            5.2. забезпечити постійний доступ до існуючих на ділянках інженерних мереж для їх ремонту і обслуговування, дотримуватись правил використання земель в охоронній зоні мережі, не чинити перешкод при будівництві нових.
            6. Встановити, що орендна плата нараховується з моменту прийняття даного рішення.
            7. Внести зміни в земельно-кадастрові документи та Державний реєстр речових прав на нерухоме майно.
            8. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології та посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
 
 
 
Міський голова                                                                                    Ігор Матвійчук