ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

07.04.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 513
Про проведення інвентаризації земельної ділянки на вул. Шевченка, 36 с. Вістова, Калуський район


Про проведення інвентаризації                                       (_________  сесія  сьомого
земельної ділянки                                                         демократичного  скликання)                             
на вул. Шевченка, 36                   
с. Вістова, Калуський район
 
 
 
 
             Розглянувши заяву УПРАВЛІННЯ КОМУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 12, 83, 92 Земельного Кодексу України, ст. ст. 35, 57 Закону України «Про землеустрій», постановою Кабінету Міністрів України від 5 червня 2019 р. № 476 «Про затвердження Порядку проведення інвентаризації земель та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України», беручи до уваги витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, номер запису про право власності: 35925188 від 11.03.2020 року, враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради з питань будівництва та землеустрою, з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
ВИРІШИЛА:
           1. Провести інвентаризацію земельної ділянки орієнтовною площею 0,2741 га, яка знаходиться на вул. Шевченка, 36, с. Вістова, Калуського району, Івано-Франківської області, для обслуговування нежитлової будівлі та розробити технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації даної земельної ділянки.
            2. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.
            3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
 
 
Міський голова                                                                            Ігор Матвійчук