ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

21.04.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 525
Про проведення інвентаризації земельної ділянки, яка знаходиться  в м. Калуш, район вул. Львівська


Про проведення інвентаризації                                   (_________  сесія  сьомого
земельної ділянки, яка знаходиться                        демократичного  скликання)                             
в м. Калуш, район вул. Львівська
 
 
 
 

       Керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 12, 83 Земельного Кодексу України, ст. ст. 35, 57 Закону України «Про землеустрій», Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності», постановою Кабінету Міністрів України від 5 червня 2019 р. № 476 «Про затвердження Порядку проведення інвентаризації земель та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада

 
ВИРІШИЛА:
            1. Провести інвентаризацію земельної ділянки орієнтовною площею 0,5000 га, яка знаходиться в м. Калуш, район вул. Львівська та розробити технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації даної земельної ділянки.
            2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
 
 
Міський голова                                                                                Ігор Матвійчук