ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

21.04.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 527
Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення ТОВ «ЛЮКС ТРАНС»

Про продаж земельної ділянки                                                         (_________  сесія  сьомого
несільськогосподарського призначення                                       демократичного  скликання)
ТОВ «ЛЮКС ТРАНС»
 
 
              Розглянувши заяву ТОВ «ЛЮКС ТРАНС» про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення, керуючись  Конституцією України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  ст. ст. 12, 101, 128 Земельного Кодексу України, беручи до уваги Висновок про експертну грошову оцінку земельної ділянки від 02.04.2020 року, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада  
ВИРІШИЛА:
               1. Затвердити ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЛЮКС ТРАНС» наступну ціну продажу земельної ділянки (з розрахунку за 1кв. м. земельної ділянки – 125 грн. 70 коп.) в сумі 349 194 грн. 60 коп. (без урахування ПДВ).
               2. Продати у власність ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЛЮКС ТРАНС» земельну ділянку площею 0,2778  га (кадастровий номер 2610400000:06:008:0046), на вул. Б.Хмельницького, 109-в, для обслуговування будівель автотранспорту (код КВЦПЗ: 12.04).
               3. Доручити міському голові укласти від імені міської ради договір купівлі-продажу земельної ділянки.
               4. Зобов’язати ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЛЮКС ТРАНС» виготовити в двомісячний термін договір купівлі-продажу земельної ділянки відповідно до вимог чинного законодавства.
             5. Після переходу права власності на зазначену у рішенні земельну ділянку  зберігається дія всіх сервітутів встановлених на неї.
              6. Внести зміни в земельно-кадастрові документи та Державний реєстр речових прав на нерухоме майно.
              7. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію з питань власності, житлово-комунального господарства та екології та заступника міського голови у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
 

Міський голова                                                                                                 Ігор Матвійчук