ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

08.05.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 540
Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки  несільськогосподарського призначення ТОВ «ІС-ТРАНС»

Про надання дозволу на проведення експертної                        (_________  сесія  сьомого
грошової оцінки земельної ділянки                                          демократичного  скликання)
несільськогосподарського призначення
ТОВ «ІС-ТРАНС»
 
 
                 Розглянувши заяву ТОВ «ІС-ТРАНС» про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення, керуючись Конституцією України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 12, 128 Земельного Кодексу України, беручи до уваги витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права, номер запису про інше речове право: 36366950 від 24.04.2020 року, витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, номер запису про право власності: 34379749 від 26.11.2019 року, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада
ВИРІШИЛА :
             1. Дати дозвіл ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ІС-ТРАНС» на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,9207 га (кадастровий номер 2610400000:06:004:0023), яка знаходиться  на вул. Б. Хмельницького, 84 приміщення 1, для розміщення та експлуатації будівель і споруд іншого наземного транспорту (код КВЦПЗ 12.09.
             2. Доручити міському голові укласти договір на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення за рахунок авансового платежу сплаченого ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ІС-ТРАНС».
            3. Землекористувачу:
            3.1. за наявності сервітутів, передбачених ст. 99 Земельного кодексу України укласти договір сервітутного користування;            
            3.2. забезпечити постійний доступ до існуючих на ділянках інженерних мереж для їх ремонту і обслуговування, дотримуватись правил використання земель в охоронній зоні мережі, не чинити перешкод при будівництві нових.
            4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію з питань власності, житлово-комунального господарства та екології та заступника міського голови у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
 

 Міський голова                                                                                               Ігор Матвійчук