ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

22.05.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 559
Про відновлення нарахування плати за користування майном комунальної власності

РІШЕННЯ
 

 
Про відновлення нарахування плати
за користування майном
комунальної власності
 
          Відповідно до ст. 762 Цивільного Кодексу України, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи прийняття Кабінетом Міністрів постанови від 04.05.2020 року № 343 «Про внесення змін до Постанови Кабінету Міністрів від 11 березня 2020 p. № 211», рішення позачергового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 08 травня 2020 року та рекомендації постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та інвестиційної політики, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
  1. Відновити нарахування плати за користування місцями для розташування рекламних конструкцій суб’єктів господарювання, з якими на підставі дозволів, виданих виконавчим комітетом Калуської міської ради, укладені договори про надання в тимчасове користування місць, що перебувають у комунальній власності, для розташування спеціальних конструкцій, з 01 червня 2020 року.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Руслану Вайду.
 
 
Міський голова                                                                                     Ігор Матвійчук