ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

11.06.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 606
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  в оренду для ведення городництва гр. Максимів Л.М.

 
УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
     РІШЕННЯ
__________№_____________                                                           м.Калуш
 
 
Про затвердження технічної документації         
із землеустрою щодо встановлення                  
(відновлення) меж земельної ділянки
в натурі (на місцевості)  в оренду для
ведення городництва гр. Максимів Л.М.
        
            Розглянувши заяву громадянки Максимів Лесі Миронівни про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду для ведення городництва, керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 36, 124, Земельного Кодексу України,враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, та постійної комісії міської ради з питань розвитку промисловості і підприємництва, власності та екології, міська pада
ВИРІШИЛА:
            1. Затвердити громадянці  Максимів Лесі Миронівні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надати в оренду терміном на 5 (п’ять) років земельну ділянку (кадастровий номер 2610400000:34:014:0043) (код цільового призначення: 01.07; категорія земель: землі сільськогосподарського призначення) в районі вул. Івано-Франківська, 21 орієнтовною площею 0,0832 га для ведення городництва.
 2. Землекористувачу забезпечити постійний доступ до iснуючих на ділянці iнженеpних меpеж для їх pемонту i обслуговування, дотpимуватись пpавил викоpистання землі в охоpоннiй зонi меpежi, не чинити пеpешкод пpи будiвництвi нових.
           3. Зобов’язати громадянку Максимів Лесю Миронівну в місячний термін укласти договір оренди земельної ділянки та подати його на державну реєстрацію.
         4. Після реєстрації  договору оренди земельної ділянки внести зміни в земельно-кадастрові документи.
          5. Контроль за виконанням рішення покласти на посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
 
     Міський голова                                                            Ігор Матвійчук