ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

12.06.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 613
Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Савчуку Р. І.

Про надання дозволу на розроблення                          
проекту землеустрою  щодо відведення                                              
земельної ділянки в оренду
гр. Савчуку Р. І.
 
 
            Розглянувши заяву громадянина Савчука Романа Івановича про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 93, 120, 123 Земельного Кодексу України, Закон України «Про регулювання містобудівної діяльності», беручи до уваги витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, номер запису про право власності: 1727139 від 19.07.2013 року, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
ВИРІШИЛА:
            1. Дати дозвіл громадянину Савчуку Роману Івановичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, орієнтовною площею 0,0422 га, яка знаходиться на вул. Молодіжна,11а, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
           2. Зобов’язати громадянина Савчука Романа Івановича подати на розгляд і затвердження міською радою проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.
           3. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.
           4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
 
 
Міський голова                                                                              Ігор Матвійчук