ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

30.06.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 504
Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельонї ділянки в натурі  (на місцевості) в постійне користування ОСББ «ПАВЛИКА 19А»

 
 
 
Про затвердження  технічної документації                 
із землеустрою щодо встановлення                           
(відновлення) меж земельної ділянки в натурі
(на місцевості) в постійне користування
ОСББ «ПАВЛИКА 19А»
 
              Розглянувши клопотання ОСББ «ПАВЛИКА 19А» про надання в постійне користування земельної ділянки та технічну документацію із землеустрою, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 42, 92, 123  Земельного Кодексу України, Законом України «Про землеустрій», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
ВИРІШИЛА:
              1. Затвердити ОБ’ЄДНАННЮ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «ПАВЛИКА 19А» технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у постійне користування на вул. Павлика,19А, для обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
             2. Надати у постійне користування ОБ’ЄДНАННЮ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «ПАВЛИКА 19А» земельну ділянку площею  0,3021 га (кадастровий номер 2610400000:11:003:0005) на вул. Павлика, 19А, для обслуговування багатоквартирного житлового будинку (код КВЦПЗ: 02.03 Для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку).
             3. Встановлено обмеження у використанні земельної ділянки площею 0,3021 га, кадастровий номер: 2610400000:11:003:0005, на вул. Павлика, 19А - охоронна зона навколо (вздовж) об’єкта енергетичної системи (код – 01.05), площею 0,0351 га, які діють в охоронній зоні ЛЕП.
             4. Зобов’язати ОСББ «Павлика 19А» провести реєстрацію права постійного користування земельною ділянкою відповідно до вимог чинного законодавства.
            5. Землекористувачу:
            5.1. За наявності сервітутів, передбачених ст. 99 Земельного кодексу України укласти договір сервітутного користування;        
 
 
            5.2.Забезпечити постійний доступ до існуючих на ділянках інженерних мереж для їх ремонту і обслуговування, дотримуватись правил використання земель в охоронній зоні мережі, не чинити перешкод при будівництві нових.
            6. Внести зміни в земельно-кадастрові документи та Державний реєстр речових прав на нерухоме майно.
            7. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології та посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
 
Міський голова                                                                               Ігор Матвійчук