ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

13.07.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 539
Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) у власність гр.Різничуку О.І. (с.Вістова)


Про затвердження проектів                              (_________  сесія  сьомого
землеустрою щодо відведення                          демократичного  скликання)
земельних ділянок для будівництва
та обслуговування жилого будинку,
господарських будівель та споруд
(присадибна ділянка) у власність
гр.Різничуку О.І. (с.Вістова)
 
         Розглянувши заяву громадянина Різничука Олега Івановича та проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибні ділянки), керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», рішенням Калуської міської ради від 29.08.2019 №2488 «Про добровільне приєднання Вістівської сільської територіальної громади до Калуської міської об’єднаної територіальної громади» та ст. 12, 40, 81, 116, 118, 121 Земельного Кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, та постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада
ВИРІШИЛА:
            1. Затвердити громадянину Різничуку Олегу Івановичу проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передати у власність земельну ділянку (кадастровий номер земельної ділянки 2622881201:01:005:0038) площею 0,1044 га в с.Вістова урочище «Стара Станція» (код цільового призначення: 02.01; категорія земель: землі житлової та громадської забудови) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
            2. Власникам земельних ділянок:
   2.1. За наявності сервітутів, передбачених ст. 99 Земельного кодексу України укласти договори сервітутного користування;
                 2.2.   Врахувати наявні обмеження у використанні земельної ділянки площею 0,1044 га (кадастровий номер земельної ділянки 2622881201:01:005:0038) в с.Вістова Калуського району: охоронна зона навколо об’єкта енергетичної системи ЛЕП 10 кВ 0,0244 га.
        3. Забезпечити постійний доступ до iснуючих на дiлянці iнженеpних меpеж для їх pемонту i обслуговування, дотpимуватись пpавил викоpистання земель в охоpоннiй зонi меpеж i не чинити пеpешкод пpи будiвництвi нових.
            4. Контроль за виконанням рішення покласти на посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
 
Міський голова                                                                   Ігор Матвійчук