ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

07.08.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 577
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у постійне користування ОСББ «АПҐРЕЙД-КАЛУШ»


Про надання дозволу на розроблення                             (_________  сесія  сьомого
проекту землеустрою щодо відведення                       демократичного  скликання)
земельної ділянки у постійне користування
ОСББ «АПҐРЕЙД-КАЛУШ»
 
 
 
            Розглянувши заяву ОБ’ЄДНАННЯ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «АПҐРЕЙД-КАЛУШ» про надання дозволу на розроблення проекту відведення земельної ділянки (в постійне користування), керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 42, 92, 123 Земельного Кодексу України, Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», Законом України «Про землеустрій», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
ВИРІШИЛА:
            1. Дати дозвіл ОБ’ЄДНАННЮ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «АПҐРЕЙД-КАЛУШ» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування орієнтовною площею 0,4853 га,  яка знаходиться на вулиці Винниченка, 9, для обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
           2. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.
          3. Зобов’язати ОБ’ЄДНАННЯ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «АПҐРЕЙД-КАЛУШ» подати на розгляд і затвердження міською радою проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування.
           4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології та посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
        
Міський голова                                                                                Ігор Матвійчук