ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

10.09.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 635
Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки в оренду ПРИВАТНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ«ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО»


Про затвердження  проекту землеустрою                (_________  сесія  сьомого
щодо відведення  земельної ділянки                     демократичного  скликання)                  
в оренду ПРИВАТНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ«ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО»
 
 
 
              Розглянувши заяву АТ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 93, 65, 76, 123, 124, 126 Земельного кодексу України, беручи до уваги висновок про розгляд документації із землеустрою від 06.07.2020 № 6175/82-20 виданий ГУ Держгеокадастру у Херсонській області, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська pада 
ВИРІШИЛА:
             1. Затвердити ПРИВАТНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергетичної галузі (код КВЦПЗ 14.02).
             2. Надати в оренду терміном на 5 (п’ять) років ПРИВАТНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» земельну ділянку площею 0,0006 га, (кадастровий номер: 2610400000:28:001:0146), яка знаходиться на вул. Грабовського (садове товариство «Хімік») для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергетичної галузі (код КВЦПЗ: 14.02 Для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії).
              3. В договорі оренди землі передбачити обмеження у використанні земельної ділянки площею 0,0006 га - охоронна зона навколо (вздовж) об’єкта енергетичної системи (01.05). 
 
 
 
 
 
             4. Зобов’язати ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» в місячний термін укласти договір оренди земельної ділянки та подати його на державну реєстрацію.
             5. Землекористувачу:
              5.1. За наявності сервітутів, передбачених ст. 99 Земельного кодексу України укласти договір сервітутного користування;    
             5.2. Забезпечити постійний доступ до існуючих на ділянках інженерних мереж для їх ремонту і обслуговування, дотримуватись правил використання земель в охоронній зоні мережі, не чинити перешкод при будівництві нових.
             6. Встановити, що орендна плата нараховується з моменту прийняття цього рішення.
             7.  Внести зміни в земельно-кадастрові документи та Державний реєстр речових прав на нерухоме майно .
              8. Контроль за виконанням рішення покласти на посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
 
 
 
Міський голова                                                                  Ігор Матвійчук