ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

09.10.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 678
Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки в оренду  підприємцю Мордуху В. В.

Про затвердження  проекту землеустрою              
щодо відведення  земельної ділянки                     
в оренду  підприємцю Мордуху В. В.
      
 
               Розглянувши заяву підприємця Мордуха Володимира Володимировича про надання в оренду земельної ділянки, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 93, 120, 123, 124, 126 Земельного кодексу України, беручи до уваги витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, номер запису про право власності/довірчої власності: 36932204 від 16.06.2020року, висновок про розгляд документації із землеустрою від 10.09.2020 року  №21268/82-20 виданий ГУ Держгеокадастру у Одеській області, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська pада 
ВИРІШИЛА:
             1. Затвердити підприємцю Мордуху Володимиру Володимировичу проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для обслуговування виробничих будівель і споруд, на вул. Литвина,30-С (код КВЦПЗ 12.04).
           2. Надати в оренду терміном на 5 (п’ять) років підприємцю Мордуху Володимиру Володимировичу земельну ділянку площею                      1,2523 га, (кадастровий номер: 2610400000:06:003:0004), яка знаходиться на вул. Литвина, 30-С,  для обслуговування виробничих будівель і споруд (код КВЦПЗ: 12.04 Для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства).
          3. Зобов’язати підприємця Мордуха Володимира Володимировича в місячний термін укласти договір оренди земельної ділянки та подати його на державну реєстрацію.
         4. Землекористувачу:
         4.1. За наявності сервітутів, передбачених ст. 99 Земельного кодексу України укласти договір сервітутного користування;    
 
          4.2. Забезпечити постійний доступ до існуючих на ділянках інженерних мереж для їх ремонту і обслуговування, дотримуватись правил використання земель в охоронній зоні мережі, не чинити перешкод при будівництві нових.
          5. Встановити, що орендна плата нараховується з моменту прийняття цього рішення.
         6. Внести зміни в земельно-кадастрові документи та Державний реєстр речових прав на нерухоме майно .
         7. Контроль за виконанням рішення покласти на посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
 
Міський голова                                                                  Ігор Матвійчук