ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

16.10.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 689
Про надання дозволу на проведення  експертної грошової оцінки земельної ділянки не сільськогосподарського призначення ТОВ «МИРО-МАРК»


Про надання дозволу на проведення                                     (_________  сесія  сьомого
експертної грошової оцінки                                                демократичного  скликання)
земельної ділянки
не сільськогосподарського призначення
ТОВ «МИРО-МАРК»
                                      
                 Розглянувши заяву ТОВ «МИРО-МАРК» про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення, керуючись Конституцією України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 12, 128 Земельного Кодексу України, беручи до уваги витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права, номер запису про інше речове право: 16671044 від 15.10.2020 року, витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, номер запису про право власності: 30910734 від 28.03.2019 року,  враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада
ВИРІШИЛА :
1. Дати дозвіл ТОВАРИСТВУ з ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «МИРО-МАРК» на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 2,2754 га (кадастровий номер 2610400000:18:006:0018), яка знаходиться  на вул. Долинська, 88, для обслуговування виробничих будівель (код КВЦПЗ 11.02).
2. Доручити міському голові Матвійчуку І.В. укласти із ТОВАРИСТВОМ з ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «МИРО-МАРК» договір про сплату авансового внеску в рахунок оплати ціни земельної ділянки.
3. Землекористувачу:
3.1. За наявності сервітутів, передбачених ст. 99 Земельного кодексу України укласти договір сервітутного користування;
3.2.Забезпечити постійний доступ до існуючих на ділянках інженерних мереж для їх ремонту і обслуговування, дотримуватись правил використання земель в охоронній зоні мережі, не чинити перешкод при будівництві нових.
  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію з питань власності, житлово-комунального господарства та екології та заступника міського голови у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
 

 Міський голова                                                                                      Ігор Матвійчук