ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

06.11.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 718
Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення суб’єкту господарської діяльності ФОП Дутчину С.В.


Про продаж земельної ділянки                                                   (_________  сесія  сьомого
несільськогосподарського призначення                                 демократичного  скликання)
суб’єкту господарської діяльності
ФОП Дутчину С.В.
 
 
              Розглянувши заяву підприємця Дутчина Степана Васильовича про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення, керуючись  Конституцією України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  ст. ст. 12, 101, 128 Земельного Кодексу України, беручи до уваги Висновок про експертну грошову оцінку земельної ділянки від 09.10.2020 року, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада  
ВИРІШИЛА:
1. Затвердити підприємцю Дутчину Степану Васильовичу наступну ціну продажу земельної ділянки (з розрахунку за 1кв. м. земельної ділянки – 133 грн. 60 коп.) в сумі 156 445 грн. 60 коп. (без урахування ПДВ).
2. Продати у власність підприємцю Дутчину Степану Васильовичу земельну ділянку площею 0,1171 га (кадастровий номер 2610400000:18:004:0028), на вул. Долинська, 52-и, для реконструкції викупленого приміщення пожежного депо під виробничу майстерню по обробці граніту (код КВЦПЗ 11.02).
3. Доручити міському голові укласти від імені міської ради договір купівлі-продажу земельної ділянки.
4. Зобов’язати підприємця Дутчина Степана Васильовича виготовити в двомісячний термін договір купівлі-продажу земельної ділянки відповідно до вимог чинного законодавства.
5. Після переходу права власності на зазначену у рішенні земельну ділянку  зберігається дія всіх сервітутів встановлених на неї.
6. Внести зміни в земельно-кадастрові документи та Державний реєстр речових прав на нерухоме майно.
7. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію з питань власності, житлово-комунального господарства та екології та заступника міського голови у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
 
Міський голова