ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

12.11.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 734
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки в оренду ПРИВАТНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО»


Про надання дозволу на розроблення                        (_________  сесія  сьомого
проекту землеустрою  щодо відведення                 демократичного  скликання)                             
земельної ділянки в оренду
ПРИВАТНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО»
 
 
 
         Розглянувши заяву ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (в оренду), керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 65, 76, 93, 123, 134 Земельного кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
ВИРІШИЛА:
             1. Дати дозвіл ПРИВАТНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду орієнтовною площею 0,0008 га, яка занходиться в с. Вістова, в районі вул. Санаторна, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд обєктів передачі електричної та теплової енергії.
             2. Зобов’язати ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» подати на розгляд і затвердження міською радою проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.
             3. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.
            4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
 
 
Міський голова