ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

12.11.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 737
Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  в оренду  ТОВ «КОМПАНІЯ «ПРОМИСЛОВІ ТЕХНОЛОГІЇ»


Про затвердження  проекту землеустрою                (_________  сесія  сьомого
щодо відведення  земельної ділянки                     демократичного  скликання)
в оренду  ТОВ «КОМПАНІЯ
«ПРОМИСЛОВІ ТЕХНОЛОГІЇ»
      
 
               Розглянувши заяву ТОВ «КОМПАНІЯ «ПРОМИСЛОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» про надання в оренду земельної ділянки та проект землеустрою, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 93, 120, 123, 124, 126 Земельного кодексу України, беручи до уваги витяг про державну реєстрацію прав, номер витягу: реєстраційний номер: 32299698 від 09.12.2011 року, висновок про розгляд документації із землеустрою від 15.10.2020 року  № 11621/82-20 виданий ГУ Держгеокадастру у Запорізькій  області, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська pада 
ВИРІШИЛА:
             1. Затвердити ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КОМПАНІЯ «ПРОМИСЛОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для обслуговування виробничих будівель, на вул. Долинська, 60д, місто Калуш (код КВЦПЗ 11.01).
           2. Надати в оренду терміном на 5 (п’ять) років ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ  «КОМПАНІЯ»  «ПРОМИСЛОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» земельну ділянку площею 0,3570 га, (кадастровий номер: 2610400000:18:003:0007), яка знаходиться на вул. Долинська, 60д, місто Калуш,  для обслуговування виробничих будівель (код КВЦПЗ: 11.01 Для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами).
           3. Зобов’язати ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КОМПАНІЯ «ПРОМИСЛОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» в місячний термін укласти договір оренди земельної ділянки та подати його на державну реєстрацію відповідно до вимог чинного законодавства України.
 
         4. Землекористувачу:
         4.1. За наявності сервітутів, передбачених ст. 99 Земельного кодексу України укласти договір сервітутного користування;    
         4.2. Забезпечити постійний доступ до існуючих на ділянках інженерних мереж для їх ремонту і обслуговування, дотримуватись правил використання земель в охоронній зоні мережі, не чинити перешкод при будівництві нових.
          5. Встановити, що орендна плата нараховується з моменту прийняття цього рішення.
         6.  Внести зміни в земельно-кадастрові документи та Державний реєстр речових прав на нерухоме майно .
         7. Контроль за виконанням рішення покласти на посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
 
 
 
Міський голова