ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

17.11.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 746
Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою  щодо відведення земельних ділянок в оренду підприємцю Сташку Р. Р.

Про надання дозволу на розроблення                  (_________  сесія  сьомого
проектів землеустрою  щодо відведення                демократичного  скликання)                             
земельних ділянок в оренду
підприємцю Сташку Р. Р.
 
 
           Розглянувши заяви підприємця Сташка Романа Романовича про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду, керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 93, 120, 123 Земельного кодексу України, Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», беручи до уваги витяги з Державного реєстру  речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, номер запису про право власності: 32523001 від 22.07.2019 та номер запису про право власності: 32522471 від 22.07.2019, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
ВИРІШИЛА:
            1. Дати дозвіл підприємцю Сташку Роману Романовичу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду:
            1.1. орієнтовною площею 0,3517 га, яка знаходиться на вулиці               Б.Хмельницького, 75-г для обслуговування виробничих приміщень;
            1.2. орієнтовною площею 0,2399 га, яка знаходиться на вулиці               Б.Хмельницького, 75-к, для обслуговування виробничих приміщень.
            2. У документаціях із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.
            3. Зобов’язати підприємця Сташка Романа Романовича подати на розгляд і затвердження міською радою проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду.
            4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
 
Міський голова