ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

01.12.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 788
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення городництва гр. Боднар Н.Д.


Про затвердження проекту землеустрою         (_________  сесія  восьмого щодо відведення земельної ділянки                демократичного  скликання)
в оренду для ведення городництва
гр. Боднар Н.Д.
        
            Розглянувши заяву громадянки Боднар Надії Дмитрівни про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення городництва, керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 36, 124 Земельного Кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, а також постійної комісії міської ради з питань розвитку промисловості і підприємництва, власності та екології, міська pада
ВИРІШИЛА:
            1. Затвердити громадянці Боднар Надії Дмитрівні проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надати в оренду терміном на 5 (п’ять) років земельну ділянку (кадастровий номер 2610400000:20:001:0116) (код цільового призначення: 01.07; категорія земель: землі сільськогосподарського призначення) в районі вул. Мартинця Гната орієнтовною площею 0,0447 га для ведення городництва.
 2. Землекористувачу забезпечити постійний доступ до iснуючих на ділянці iнженеpних меpеж для їх pемонту i обслуговування, дотpимуватись пpавил викоpистання землі в охоpоннiй зонi меpежi, не чинити пеpешкод пpи будiвництвi нових.
           3. Зобов’язати громадянку Боднар Надію Дмитрівну в місячний термін укласти договір оренди земельної ділянки та подати його на державну реєстрацію.
         4. Після реєстрації  договору оренди земельної ділянки внести зміни в земельно-кадастрові документи.
          5. Контроль за виконанням рішення покласти на посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
 
     Міський голова                                                            Андрій Найда