ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

04.12.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 809
Про ініціювання передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної форми власності у комунальну власність Калуської міської територіальної громади

Про ініціювання передачі земельних ділянок       (_________  сесія  восьмого     
сільськогосподарського призначення                   демократичного  скликання)
державної форми власності у комунальну
власність Калуської міської територіальної громади
 
              
           Розглянувши лист Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області від 18.11.2020 № 0-9-0.331-6700/0/2-20, керуючись ст. ст. 12, 117 Земельного кодексу України, п. 34 ч. 1  ст. 26 , ч. 2 ст. 60  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 16.11.2020 року № 1113 «Деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська pада 
ВИРІШИЛА:
             1. Ініціювати передачу земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність Калуської міської територіальної громади в межах території відповідної громади.
            2. Доручити міському голові від імені Калуської міської територіальної громади вчиняти необхідні дії, передбачені чинним законодавством України для реалізації цього рішення та прийняття земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність Калуської міської територіальної громади.
             3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та  постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 
Міський голова                                                                            Андрій Найда