ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

07.12.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 718
Про  надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою  щодо відведення  земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) гр. Задорожній К.О.


РІШЕННЯ
__________№_____________                                                           м.Калуш
 
Про  надання дозволу на розроблення  проекту      (_________  сесія  восьмого
землеустрою  щодо відведення  земельної             демократичного  скликання)         
ділянки для будівництва та обслуговування
жилого будинку, господарських будівель
та споруд (присадибна ділянка)
гр. Задорожній К.О.
 
 
Розглянувши заяву громадянки Задорожної Катерини Олексіївни, керуючись ст. 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст. 12, 40, 118, 121 Земельного Кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, та постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада             
ВИРІШИЛА:
  1. Надати громадянці  Задорожній Катерині Олексіївні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0600 га на вулиці Людкевича, 7 у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка).
 
   2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 
 
Міський голова                                                                  Андрій Найда