ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

18.12.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 860
Про вихід з членів ОСГ ​​​​​​​(гр. Піцик О.Я.) 

Про вихід з членів ОСГ 
(гр. Піцик О.Я.) 

Розглянувши заяву гр. Піцик Оксани Ярославівни, про припинення її членства в особистому селянському господарстві, керуючись ст. 11 Закону України «Про особисте селянське господарство», Порядком обліку особистих селянських господарств сільськими, селищними та міськими радами, затвердженого наказом Міністерством економічного розвитку і торгівлі України від 14.04.2017 №572 та Інструкцією з ведення погосподарського обліку в сільських, селищних та міських радах, затвердженою наказом Державної служби статистики України від 11.04.2016 №56, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада

ВИРІШИЛА :

1.Вивести громадянку Піцик Оксану Ярославівну, яка проживає за адресою: вул. Шота Руставелі, 22а в м. Калуш, із членів особистого селянського господарства, яке користується земельною ділянкою площею 0,0395га (кадастровий номер 2610400000:21:005:0069) з цільовим призначенням для ведення особистого селянського господарства, розташованою за адресою: вул. Шота Руставелі, 22а, м. Калуш, Івано-Франківська обл.

2. Доручити Управлінню земельних відносин видати громадянці Піцик Оксані Ярославівні довідку про те, що вона не є членом особистого селянського господарства.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; постійну комісію з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

Міський голова Андрій Найда