ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

18.12.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 863
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Курнику І.В.

Про надання дозволу на розроблення

проекту землеустрою щодо відведення 

земельної ділянки для ведення

особистого селянського господарства

гр. Курнику І.В.

Розглянувши заяву громадянина Курника Ігоря Васильовича, керуючись ст.26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.12, 118, 121 Земельного Кодексу України, враховуючи рішення Калуського міськрайонного суду Івано-Франківської області від 14.02.2017 року та рекомендації постійних комісій міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада

ВИРІШИЛА :

  1. Надати громадянину Курнику Ігорю Васильовичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,2046 га в районі вулиці Тичини в м.Калуші для ведення особистого селянського господарства.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

Міський голова Андрій Найда