ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

18.12.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 865
Про розгляд звернень громадян щодо надання дозволів на розроблення документацій із землеустрою

Про розгляд звернень громадян 

щодо надання дозволів на розроблення 

документацій із землеустрою

Розглянувши заяви громадян, керуючись ст.26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.12, 22, 35, 36, 40, 81, 116, 118, 121, 122 Земельного Кодексу України, Законом України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська pада

ВИРІШИЛА :

  1. Дати дозвіл на складання проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок безоплатно у власність для будiвництва та обслуговування житлових будинкiв i господаpських будiвель (пpисадибних дiлянок) громадянам пільгових категорій, згiдно з додатком 1.
  2. Дати дозвіл на складання проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність безоплатно для гаражного будівництва громадянам, згідно з додатком 2.
  3. Дати дозвіл на складання проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для гаражного будiвництва громадянам, згiдно з додатком 4.
  4. Дати дозвіл на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у власнiсть безоплатно для гаражного будiвництва громадянам, згiдно з додатком 4.
  5. Дати дозвіл на складання проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власнiсть безоплатно для ведення садiвництва членам садiвницьких товаpиств, згiдно з додатком 5.
  6. Дати дозвіл на складання проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власнiсть безоплатно для ведення особистого селянського господарства, згiдно з додатком 6.
  7. Дати дозвіл на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у власнiсть безоплатно для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гpомадянам, згiдно з додатком 7.
  8. Землевласникам і землекористувачам забезпечити постійний доступ до iснуючих на дiлянках iнженеpних меpеж для їх pемонту i обслуговування, дотримуватись пpавил викоpистання земель в охоpоннiй зонi меpеж i не чинити пеpешкод пpи будiвництвi нових.

9. Громадянам, вказаним в додатках 1 – 7 до даного рішення, виготовити документації із землеустрою та подати їх у встановленому порядку на затвердження.

10. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

Мiський голова Андрій Найда