ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

18.12.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 868
Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду громадянину Клапі Я. І.

 
 
Про відмову у наданні дозволу на                     
розроблення проєктів землеустрою                                             
щодо відведення земельних ділянок
в оренду громадянину Клапі Я. І.
 
 
 
           Розглянувши заяви громадянина Клапи Ярослава Івановича про надання дозволу на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду, керуючись  ст. 12 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 123 Земельного кодексу України, Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», беручи до уваги службову записку управління архітектури та містобудування від 25.09.2020 № 02-03/167, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
ВИРІШИЛА:
            1. Відмовити громадянину Клапі Ярославу Івановичу у наданні дозволу на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду орієнтовною площею 0,2914 га та орієнтовною площею 0,0050 га, для обслуговування свинарника, які знаходяться в м. Калуші на вулиці Залісся, 11, на підставі ч. 3 ст. 123 Земельного кодексу України, у зв’язку з невідповідністю місця розташування об’єкта вимогам  п. 3 ст. 24 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності». 
            2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та  постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 
Міський голова                                                                       Андрій Найда