ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

18.12.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 889
Про продовження (поновлення) договорів                     оренди земельних  ділянок суб’єктам                    підприємницької  діяльності

Про продовження (поновлення) договорів                    

оренди земельних  ділянок суб’єктам                   
підприємницької  діяльності
 
Розглянувши заяви землекористувачів щодо продовження (поновлення) договорів оренди земельних ділянок на новий строк, керуючись  п. 34 ч. 1 ст. 26  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 12, 125 та 126 Земельного Кодексу України та Законом України «Про оренду землі», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
1.  Продовжити (поновити) строк дії договорів оренди земельних ділянок суб’єктам підприємницької діяльності  згідно з додатком.
2. Зобов’язати землекористувачів, що зазначені в додатку, подати додаткові угоди до договорів оренди земельних ділянок на державну реєстрацію.
3. В додаткових  угодах із землекористувачами передбачити пункт щодо сплати орендної плати за землю за період з моменту закінчення дії попереднього договору оренди і до дати укладення додаткової угоди.
          4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 

Міський голова                                                        Андрій Найда