ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

24.12.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 903
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ОСББ «ГОСПОДАР - М»  

  
Про затвердження технічної документації                        
із землеустрою щодо встановлення (відновлення)          
меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ОСББ «ГОСПОДАР - М»
 
 
              Розглянувши заяву ОСББ «ГОСПОДАР - М» про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), керуючись ст. 12 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 42, 92, 123, 125, 126 Земельного кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
ВИРІШИЛА:         
            1. Затвердити ОБ’ЄДНАННЮ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «ГОСПОДАР-М» технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Підвальна, 2-а, в межах м. Калуш, для обслуговування багатоквартирного житлового будинку (код КВЦПЗ 02.10 Для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури).  
           2. Надати в постійне користування ОБ’ЄДНАННЮ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «ГОСПОДАР-М» земельну ділянку площею 0,2676 га, кадастровий номер 2610400000:13:006:0051, яка знаходиться на вул. Підвальна, 2-а, в межах м. Калуш, для обслуговування багатоквартирного житлового будинку (код КВЦПЗ 02.10 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури).
            3. Встановлено обмеження щодо використання земельної ділянки площею 0,2676 га (кадастровий номер 2610400000:13:006:0051)
           3.1. площею 0,1118 га - інші земельні сервітути (07.10).
            3.2. площею 0,0005 га - охоронна зона навколо (вздовж) об’єкта транспорту, газовий кран-засувка (01.03);
            3.3. площею 0,0102 га – охоронна зона навколо (вздовж) об’єкта енергетичної системи, лінія ЛЕП 0,4 кВ (01.05);           
             4. Зобов’язати ОСББ «ГОСПОДАР-М» провести реєстрацію права постійного користування земельною ділянкою відповідно до вимог чинного законодавства.
            4. Землекористувачу:
             4.1. За наявності сервітутів, передбачених ст. 99 Земельного кодексу України укласти договір сервітутного користування;            
            4.2.Забезпечити постійний доступ до існуючих на ділянках інженерних мереж для їх ремонту і обслуговування, дотримуватись правил використання земель в охоронній зоні мережі, не чинити перешкод при будівництві нових.
             5. Внести зміни в земельно-кадастрові документи та Державний реєстр речових прав на нерухоме майно.
             6. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та  постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 
Міський голова                                                                                         Андрій Найда