ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

08.02.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1029
Про відмову у наданні дозволу на          розроблення проекту землеустрою            щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення городництва гр. Мичко Л.А.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                                                 
 
Про відмову у наданні дозволу на         
розроблення проекту землеустрою           
щодо відведення земельної ділянки
в оренду для ведення городництва
гр. Мичко Л.А.
 
         Розглянувши заяву громадянки Мичко Лідії Андріївни, керуючись ст.26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.12, 36, 123, 124 Земельного Кодексу України, врахувавши службову записку управління архітектури та містобудування від 08.02.2021 № 02-03/15, а також рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, та постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада
ВИРІШИЛА :
 
  1. Відмовити громадянці Мичко Лідії Андріївні у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в районі вул. Січових Стрільців, площею 0,0919 га для ведення городництва у зв’язку із невідповідністю місця розташування об’єкта вимогам містобудівної документації (п.7 ст.118 Земельного кодексу України), оскільки згідно генерального плану міста Калуша вищезазначена земельна ділянка розташована на території комунальних підприємств та споруд інженерного призначення.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 
  Міський голова                                              Андрій Найда