ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Мельник В.А.

Статус:

Новий проект

Дата:

22.02.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1091
Про надання дозволу на укладення договору суборенди підприємцю Хемич Т. П.

Про   надання дозволу на укладення
договору суборенди      
підприємцю Хемич Т. П.
 
 
         Розглянувши заяви підприємця Хемич Тетяни Павлівни та громадянина Хемича Олега Ігоровича про надання дозволу укладення договору суборенди на земельну ділянку, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 12, 79¹, 93, 123 Земельного кодексу України, ст. 8 Закону України «Про оренду землі», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
ВИРІШИЛА :
            1. Дати дозвіл до 19.06.2024 року підприємцю Хемич Тетяні Павлівні на укладення договору суборенди землі без зміни цільового призначення на земельну ділянку площею 0,0358 га, кадастровий номер 2610400000:10:007:0079, яка знаходиться в місті Калуші на проспекті Лесі Українки, 70, з громадянином Хемичем Олегом Ігоровичем.
            2. Зобов’язати громадянина Хемича Олега Ігоровича укласти договір суборенди землі та подати його на державну реєстрацію.
            3.  Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та  постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
Міський голова                                                                               Андрій Найда                 

 

ДОДАТКИ

1 Хемич.pdf Переглянути