ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

26.02.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1102
Про заміну сторони орендодавця в договорі ​​​​​​​оренди землі в межах населеного пункту с. Копанки підприємцю Пукіш В. В. 

 

Про заміну сторони орендодавця в договорі                        
оренди землі в межах населеного пункту                         
с. Копанки
підприємцю Пукіш В. В. 

 
                 У зв’язку із входженням Копанківської сільської ради до Калуської міської територіальної громади керуючись Цивільним, Господарським Кодексами України,  Законом України «Про оренду землі», ст. 12 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 148-1 Земельного кодексу України, розпорядженням Кабінету Міністрів України від 12.06.2020 року №714-р, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада
ВИРІШИЛА:
  1. Замінити сторону орендодавця в договорі оренди землі укладеного Копанківською сільською радою з підприємцем Пукіш Володимиром Михайловичем  на Калуську міську раду шляхом укладення додаткової угоди до договору оренди землі номер запису про інше речове право:8774503 від 17.02.2015 року в межах населеного пункту.
  2. Привести умови договору оренди землі номер запису про інше речове право:8774503 від 17.02.2015 року в якому замінюється орендодавець у відповідність до норм чинного законодавства з урахуванням діючої нормативної грошової оцінки земель.
  3. Управлінню земельних відносин Калуської міської ради розробити на виконання п.1 та п. 2 цього рішення додаткову угоду до договору оренди землі та направити її на адресу орендаря.
  4. Доручити міському голові підписати додаткову угоду на виконання цього рішення.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
       Міський голова                                                                                        Андрій Найда