ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

07.04.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1212
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою ​​​​​​​щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) підприємцю Прокоф’єву Р. О.


Про надання дозволу на виготовлення                     
технічної документації із землеустрою     
щодо встановлення (відновлення)  меж             
земельної ділянки в натурі (на місцевості)
підприємцю Прокоф’єву Р. О.
 
         Розглянувши заяву підприємця Прокоф’єва  Руслана Олександровича про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст. ст. 12, 93, 120, 123 Земельного кодексу України, витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, номер запису про право власності: 8991343 від 10.03.2015 року, витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку, номер витягу НВ-2611647852021 від 29.03.2021, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
ВИРІШИЛА:
            1. Дати дозвіл підприємцю Прокоф’єву  Руслану Олександровичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0600 га, (кадастровий номер: 2622883601:01:001:0441), яка знаходиться на вул. Лесі Українки, 5, село Копанки, для обслуговування нежитлових будівель та споруд (код КВЦПЗ 11.02).
           2. Зобов’язати підприємця Прокоф’єва  Руслана Олександровича подати на розгляд і затвердження міською радою технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання в оренду.
           3. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.
          4.  Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та  постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
Міський голова                                                                          Андрій Найда