ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

19.04.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1274
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину Павленку Сергію Володимировичу


  
Про надання дозволу на виготовлення                         
технічної документації із землеустрою                          
щодо встановлення (відновлення) меж
земельної ділянки в натурі (на місцевості)
громадянину Павленку Сергію Володимировичу
                 
             Розглянувши заяву громадянина Павленка Сергія Володимировича про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 93, 120, 123 Земельного Кодексу України, беручи до уваги витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку, номер витягу: НВ-2610571632020 від 17.07.2020 року, витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, номер запису про право власності: 13824524 від 23.03.2016 року, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська pада 
ВИРІШИЛА:
  1. Дати дозвіл громадянину Павленку Сергію Володимировичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,1322 га (кадастровий номер: 2610400000:07:004:0031), яка знаходиться на вул.  Ринкова в м. Калуш для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу (код КВЦПЗ: 12.11)
  2. Зобов’язати громадянина Павленка Сергія Володимировича подати на розгляд і затвердження міською радою технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання в оренду.
  3. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 
Міський голова                                                                                   Андрій Найда