ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Мельник Володимир Андрійович

Статус:

Новий проект

Дата:

30.04.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1311
Про відмову у наданні дозволу на  розроблення  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння гр.Стефанович Т.А.

Про відмову у наданні дозволу на                    (_________  сесія  восьмого
розроблення  проекту землеустрою                демократичного  скликання)
щодо відведення земельної ділянки
в оренду для сінокосіння
гр.Стефанович Т.А.
 
 
         Розглянувши заяву громадянки Стефанович Тетяни Альбертівни, керуючись ст.26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.12, 34, 123, 124 Земельного Кодексу України, враховуючи службову записку управління архітектури та містобудування від 29.10.2020 № 02-03/189, а також рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, та постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада
ВИРІШИЛА :
 
  1. Відмовити громадянці Стефанович Тетяні Альбертівні у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в районі вул.М.Чурай, 10 площею 0,0210 га для сінокосіння в оренду у зв’язку із невідповідністю місця розташування об’єкта вимогам містобудівної документації (ч.3 ст.123 Земельного кодексу України), оскільки згідно генерального плану міста Калуша вищезазначена земельна ділянка розташована на території житлової та громадської забудови.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 
Міський голова                                                                  Андрій Найда